About me

Mijn eigen zoektocht naar energie en balans hebben mij geïnspireerd om mij hierin te specialiseren.  Net als ieder mens heb ik ook mijn uitdagingen in het leven en moest ik ontdekken wat ik nodig had om lekker in mijn vel te zitten, mentaal weerbaar te zijn en om mij fit te voelen. Een van die uitdagingen zat hem in het feit dat ik hoog gevoelig ben (HSP). Goede zelfzorg is in deze erg belangrijk. Op tijd rust nemen, herkennen waar je energielek zit en weten waar je weer van oplaadt.

Vervolgens ben ik mij gaan richten op het belang van uitgebalanceerde voeding en een gezonde leefstijl en het resultaat was verbluffend. Ik merkte dat ik mij zóveel beter voelde. Ik heb ervaren wat een enorme energieboost het geeft en hoe ik mij vooral mentaal en emotioneel rustiger, sterker en weerbaarder ging voelen.

In de afgelopen jaren heb ik zelf de verschillende dimensies doorlopen en heb ik ervaren op welke manier deze elkaar beïnvloeden. Dat maakt dat ik graag werk met het integraal leefstijl-en vitaliteitsmodel van MARK.

Naast mijn werk als professional organizer werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Door het werken met deze prachtige doelgroep heb ik geleerd om te onderzoeken wat iemand nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen met zijn eigen specifieke mogelijkheden. Ieder mens is uniek en heeft iets anders nodig om te groeien en te leren.

Het zoeken naar antwoorden voor iedere specifieke hulpvraag, op welk gebied dan ook, is wat mij veel voldoening en energie geeft in mijn werk.

%d bloggers like this: