About me

In de loop der jaren heb ik ontdekt dat ik hooggevoelig ben (HSP). Eén van de eigenschappen die hierbij hoort en die ik inzet als professional organizer is dat ik mij goed kan inleven in de situatie van een ander. Daarnaast is het niet mijn stijl om te pushen tot bepaalde keuzes en over grenzen heen te gaan. Het maakt dat ik discreet en respectvol met de situatie van een ander omga.

Naast mijn werk als professional organizer werk ik met mensen met een verstandelijke beperking. Door het werken met deze prachtige doelgroep heb ik geleerd om te onderzoeken wat iemand nodig heeft om zich te kunnen ontwikkelen met zijn eigen specifieke mogelijkheden. Ieder mens is uniek en heeft iets anders nodig om te groeien en te leren.

Het zoeken naar antwoorden voor iedere specifieke hulpvraag, op welk gebied dan ook, is wat mij veel voldoening en energie geeft in mijn werk.

%d bloggers like this: