Style and organize your image!

IMG-20190516-WA0006[3540]

Herken je dit? Je kledingkast puilt uit en toch weet je niet wat je aan moet trekken. Je pakt vaak hetzelfde, maar je voelt je er niet bijzonder happy in. Hoe geweldig zou het zijn wanneer jouw kast ordelijk en overzichtelijk is. Dat je in één oogopslag kunt zien wat je die dag wilt dragen en dat je ervan op aan kunt dat alle kleding die je hebt, jou een goed gevoel geven.  Want wanneer je weet wat jouw persoonlijke kleuren zijn zul je ontdekken dat je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit zult zien!

Wil jij dit ook? Dat kan! LUZ Styling en Easy Organized hebben een speciaal concept samengesteld: Style and organize your image! Op basis van jouw unieke oog- en haarkleur en de ondertoon van je huid krijg je een kleuranalyse met daarbij een stijladvies. Vervolgens gaan we met dit advies jouw kledingkast grondig opruimen en ordenen. De kosten voor dit arrangement zijn € 195,00.

Wat levert jou dat op?

  • Kennis van de persoonlijke kleuren die jou laten stralen
  • Een kleurenkaart te gebruiken als geheugensteun
  • Inzicht in de kledingstijl die bij jouw figuur en persoonlijkheid past
  • Meer zelfvertrouwen
  • Gerichter kunnen shoppen
  • Besparing op kledinguitgaven door het voorkomen van miskopen
  • Een opgeruimde en overzichtelijke kast met meer ruimte
  • Herwaardering van je eigen kleding
  • Overzicht

Neem voor een afspraak of meer informatie contact op via info@luzstyling.nl (06 28535188) of jolanda@easyorganized.nl (06 43551588).

 

 

 

 

 

Easy Organized is een feit!

In de afgelopen jaren ben ik veel mensen tegen gekomen die moeite hebben met het organiseren van hun privé- en werkleven. Dit met uiteenlopende gevolgen: een gebrek aan overzicht, langdurige stress, spanningen in relaties of zelfs een burn-out.
Zelf heb ik ook ervaren hoe het is om op m’n tenen te lopen en het overzicht kwijt te zijn. Gelukkig heb ik inmiddels geleerd hoe ik regie kan nemen over mijn leven. Een paar eenvoudige aanpassingen en acties hebben geresulteerd in meer rust, ruimte en veel meer energie!
Niet voor niets heb ik mij laten opleiden tot Professional Organizer om jou en anderen op dit gebied te ondersteunen.
Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Ben je al tijden van plan om je huis op te ruimen? Krijg jij je administratie maar niet op orde en kun je belangrijke papieren niet vinden? Lopen werk en privé door elkaar heen en heb je geen tijd voor jezelf?
Neem dan contact met mij op via 06-43551588 of via jolanda@easyorganized.nl
Ik denk graag met je mee!