Het belang van leefstijl en vitaliteit

Meer #energie! Wie wil dat niet? Het tegenovergestelde is vaak waar. Je bent vermoeid, hebt regelmatig last van hoofdpijn en je voelt je rusteloos. Er is zoveel te doen dat je het niet meer overziet. Thuis in je gezin, op je werk. Je hebt last van de rommel in huis, maar ook van de chaos in je hoofd en je komt nauwelijks toe aan tijd voor jezelf.

Als professional organizer weet ik dat deze klachten vaak met dieperliggende dimensies te maken hebben. Ik weet ook dat ogenschijnlijk kleine aanpassingen al een wereld van verschil kunnen maken. Je hebt vast wel eens ervaren hoeveel energie en ruimte er opeens vrijkomt wanneer je eindelijk die klus of opdracht hebt afgevinkt waar je zo lang tegenaan hikte. Bij een vraag om hulp op praktisch gebied spelen vaak psychische klachten mee, zoals stress, chronische pijn of een burn-out. Deze mentale klachten zijn ook van invloed op je fysieke gezondheid. Het is een wisselwerking.

De afgelopen tijd ben ik mij gaan richten op het belang van uitgebalanceerde voeding en een gezonde leefstijl en ik kan je zeggen: het resultaat was verbluffend. Ik merkte dat ik mij zóveel beter voelde. Sterker nog, ik heb ervaren wat een enorme energieboost dit geeft en hoe ik mij vooral mentaal en emotioneel rustiger, sterker en weerbaarder ging voelen. Ik ben er echt van overtuigd dat het één niet los staat van het ander.

Er is een enorme drive ontstaan om mij te specialiseren op dit gebied. Ik ben gestart met de opleiding voor integraal leefstijl- en vitaliteitscoach bij MARK Leefstijl & Vitaliteit De opleiding werkt met het 5-dimensionaal vitaliteitsmodel. De visie van MARK staat precies voor hoe ik dit zelf ervaar en voor wat ik beoog met Easy Organized.

Binnenkort ga ik een aantal coachees kosteloos helpen om te oefenen met dit vitaliteitsmodel. Ben jij of ken jij iemand die op dit gebied een coachvraag heeft, blijf dan mijn berichtgeving via social media volgen. Je mag mij ook alvast een pb sturen. #energie #gezondheid #easyorganized #organizeyourhealth #leefstijl

Style and organize your image!

IMG-20190516-WA0006[3540]

Herken je dit? Je kledingkast puilt uit en toch weet je niet wat je aan moet trekken. Je pakt vaak hetzelfde, maar je voelt je er niet bijzonder happy in. Hoe geweldig zou het zijn wanneer jouw kast ordelijk en overzichtelijk is. Dat je in één oogopslag kunt zien wat je die dag wilt dragen en dat je ervan op aan kunt dat alle kleding die je hebt, jou een goed gevoel geven.  Want wanneer je weet wat jouw persoonlijke kleuren zijn zul je ontdekken dat je er beter, gezonder en zelfverzekerder uit zult zien!

Wil jij dit ook? Dat kan! LUZ Styling en Easy Organized hebben een speciaal concept samengesteld: Style and organize your image! Op basis van jouw unieke oog- en haarkleur en de ondertoon van je huid krijg je een kleuranalyse met daarbij een stijladvies. Vervolgens gaan we met dit advies jouw kledingkast grondig opruimen en ordenen. De kosten voor dit arrangement zijn € 195,00.

Wat levert jou dat op?

  • Kennis van de persoonlijke kleuren die jou laten stralen
  • Een kleurenkaart te gebruiken als geheugensteun
  • Inzicht in de kledingstijl die bij jouw figuur en persoonlijkheid past
  • Meer zelfvertrouwen
  • Gerichter kunnen shoppen
  • Besparing op kledinguitgaven door het voorkomen van miskopen
  • Een opgeruimde en overzichtelijke kast met meer ruimte
  • Herwaardering van je eigen kleding
  • Overzicht

Neem voor een afspraak of meer informatie contact op via info@luzstyling.nl (06 28535188) of jolanda@easyorganized.nl (06 43551588).

 

 

 

 

 

Easy Organized is een feit!

In de afgelopen jaren ben ik veel mensen tegen gekomen die moeite hebben met het organiseren van hun privé- en werkleven. Dit met uiteenlopende gevolgen: een gebrek aan overzicht, langdurige stress, spanningen in relaties of zelfs een burn-out.
Zelf heb ik ook ervaren hoe het is om op m’n tenen te lopen en het overzicht kwijt te zijn. Gelukkig heb ik inmiddels geleerd hoe ik regie kan nemen over mijn leven. Een paar eenvoudige aanpassingen en acties hebben geresulteerd in meer rust, ruimte en veel meer energie!
Niet voor niets heb ik mij laten opleiden tot Professional Organizer om jou en anderen op dit gebied te ondersteunen.
Zie jij soms ook door de bomen het bos niet meer? Ben je al tijden van plan om je huis op te ruimen? Krijg jij je administratie maar niet op orde en kun je belangrijke papieren niet vinden? Lopen werk en privé door elkaar heen en heb je geen tijd voor jezelf?
Neem dan contact met mij op via 06-43551588 of via jolanda@easyorganized.nl
Ik denk graag met je mee!